Letselschade

Onze ervaren letselschade advocaten behandelen diverse letselschade zaken. Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, letsel toegebracht door een dier, letsel door een product en tot slot geweldsdelicten.

Als een van de bovengenoemd kwesties u overkomt, dan kan het uw leven van de een op de andere dag op de kop zetten. In de meeste gevallen is een ander hiervoor aansprakelijk. Bij ongevallen of andere incidenten kunnen schadeposten ontstaan. Denk daarbij aan: inkomensverlies of verlies van verdienvermogen, medische kosten, huishoudelijk hulp, verlies aan zelfwerkzaamheid, toekomstschade, reiskosten en smartengeld. Deze schadeposten zijn materieel en/of immaterieel van aard.

Een van de meest voorkomende schadeposten is lichamelijk letsel en/of geestelijk letsel. De gezondheidsklachten kunnen omvangrijk zijn. Veelvoorkomende klachten bij verkeersongevallen zijn: whiplash, rug- en nekklachten en vermoeidheidsklachten.

Onze advocaten hebben oog voor uw belangen en zijn zeer betrokken bij de behandeling van uw zaak. Onze advocaten verlenen bij letselschade zaken onder andere rechtsbijstand bij het aansprakelijkheidsvraagstuk, het bewijzen van het causale verband tussen de klachten en het ongeval, de berekening van de schade en de afwikkeling van de schade. Onze advocaten werken samen met ervaren medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Mocht u letsel hebben opgelopen door een ongeval of ander incident, neem dan contact op met een van onze advocaten!

Sahin & Stoetzer advocaten